0
Shop boxes

Vær med når vi åbner adventsboxe sammen
gennem hele december

Glædelig 1. advent

Så fik vi åbnet den første adventsbox og løftet sløret for hvad vi forkæler jer alle med. I den første box finder du bl.a. fineste chokolade fra Goodio, superfoodpulver fra One Earth, en rå chokoladebar fra Nucao (der også planter et træ). Vi har nøje udvalgt de lækreste økologiske treats som du kan nyde med god samvittighed.

Tip: Vi synes selv det er en glimrende ide at genanvende kassen og silkepapir til julegaver og så kan du jo klippe gavemærker eller julepynt ud af vores fine emballage.

Du kan stadig nå at få fingrene i vores adventsboxe

Bestil adventsboxe

Adventsboxe - filled with kindness

Alle produkter i vores adventsboxe er økologiske og nøje udvalgt så du kan nyde dem med god samvittighed. Sammensætningen af vores boxe er ikke tilfældig. Vi ønsker at inspirere til mere ansvarligt forbrug og vi har udvalgt produkter, hvor smag, kvalitet og etik er stærkt forenet.

Hos BETTERBOX drømmer vi om, at det er de etiske producenter der får lov at sætte dagsordenen i fødevarebranchen og for vores madkultur fremadrettet - med omtanke for vores sundhed og planet.

Inspiration til jule- og værtindegaver med en holdning

Mere jul og mindre spild

Julen er ofte forbundet med overforbrug og spild. Men der er mange små ting du kan ændre for at gå i retning af en mere bæredygtig jul. Du kan f.eks genanvende aviser og magasiner til kreativ gaveindpakning eller skrive oplevelsesgaver eller genbrug på ønskelisten. Følg med når vi løbende deler tips, inspiration og opskrifter gennem hele december.

©BetterBox 2019