Shop boxes

Mødesnacks | Treats to impress

Hvad udstråler dit mødelokale?

Er jeres mødelokale pænt indrettet med lækre stole og de rigtige kaffekopper? De fleste virksomheder vil gerne lukke kunder og samarbejdspartnere ind i et miljø, der udstråler deres værdier. Men hvad skal I have til kaffen? Med mødesnacks fra BETTERBOX sender du et helt særligt budskab til dine gæster og kunder; nemlig det budskab, at du bekymrer dig om kloden OG deres energiniveau.

“Vi har BETTERBOX på grund af vores medarbejdere, som gerne må have det godt, mens de er på arbejde. Så vi vil gerne tage deres energiniveau og sundhed seriøst.” Loop Partners, BETTERBOX kunde

Når I vælger BETTERBOX udviser I ansvar overfor jeres medarbejdere, kolleger og for miljøet. BETTERBOX Office Box er fyldt med lækre og velsmagende snacks, der tør tage et standpunkt og som viser, dem I inviterer til møde, at I går op i jeres værdier helt ned på snack-niveau.

I dag har de fleste en holdning til, hvad de putter i munden. Og det skal du selvfølgelig tage seriøst, når du holder møder med mange forskellige mennesker. Lad BETTERBOX tage sig af det, og modtag hver måned en kasse med nøje udvalgt økologiske, veganske eller glutenfrie snacks.

Hos BETTERBOX er smag en helt essentiel faktor. Faktisk er det vores allervigtigste kriterium, når vi skal udvælge, hvilke snacks, der får lov at komme med i vores Office Box. Men vidste du, at det efterhånden er videnskabeligt bevist, at vores følelser faktisk påvirker smagsoplevelsen?

Nogle af vores kunder

Introducing the kindest meeting snacks

Vores standard Office Mødebox indeholder 200 små treats, der er perfekte at servere til møder på kontoret. I får et mix af sunde små raw bites, delikate kokos fudge og rene mørke chokolader - alt sammen i mundrette bidder og enkeltindpakket af hygiejniske årsager og for at undgå spild. BETTERBOX produkter er nøje udvalgt ud fra krav til smag, kvalitet og etik. Boxen kommer i forskellige størrelser med forskellig antal.
I vælger selv størrelse og hvor ofte I ønsker den leveret (ugentlig/månedlig).

©BetterBox 2020