0
Shop boxes

Julebox fra BETTERBOX
Vælg Santa's Favorite eller sammensæt jeres egen box

En box med holdning

Med en julebox kommer du til at udforske en verden af økologiske smagfulde og bæredygtige treats - udvalgt som hvis det var til julemanden selv. I boxen finder du bl.a. chokolade på rå peruvianske kakaobønner, fairtrade nødder, eksklusiv te, kakao blend med superfoods, bæredygtige bambussugerør, smagfulde chokoladebarer, kokos fudge der smelter på tungen og meget mere.

Alle produkter er udvalgt ud fra strenge krav til smag, kvalitet og etik.

En box med inspiration

Sammensætningen af vores boxe er ikke tilfældig. Vi ønsker at inspirere til mere ansvarligt forbrug og i denne særlige julebox får du produkter, hvor smag, kvalitet og etik er stærkt forenet.

Bæredygtige produkter

Hos BETTERBOX drømmer vi om at det er de etiske producenter der får lov at sætte dagsordenen i fødevarebranchen og for vores madkultur fremadrettet - med omtanke for vores sundhed og planet.

Mangler I kontorsnacks eller mødetreats til kontoret?

Ja tak
Sarah Bauer Aoun
CEO & Founder
Sarah

Er I mange på kontoret eller skal vi skræddersy en helt særlig gavebox til jer?

Fortjener jeres medarbejdere eller samarbejdspartnere en særlig gave? Gennem de seneste tre år har vi sammensæt utallige af skræddersyet løsninger til virksomheder som bl.a. TDC, HDI, Energinet, Novartis, MUUTO, kommuner m.fl. der ønsker noget helt særligt til deres medarbejdere. 

Få en ikonisk gavebox fyldt med smagfulde og bæredygtige treats - der viser at I tager jeres medarbejdere og vores klode alvorligt. Vi sender både til kontoret eller direkte hjem til medarbejderen.

Hiv fat i os og hør mere om hvordan vi kan forkæle jer

©BetterBox 2021