0
Shop boxes

25 tips til at booste din arbejdsdag

Hent guiden og skriv dig op til at modtage nyheder fra BETTERBOX

Du kender det sikkert. Det er eftermiddag og energien styrtdykker, men der er stadig en masse arbejdsopgaver tilbage på din to do liste. Men hvad er egentlig det bedste, du kan gøre for at booste din energi?


#5 When life gives you lemons...

Føler du dig træt og ugidelig? Snup et glas vand med citronsaft i eller bid direkte i et stykke citron. Udover, at du med garanti vil blive opkvikket af citronens naturlige sure smag, så er der også flere andre fordele ved den gule frugt.


#8 Make a to do list - and stick to it

Det kan lyde simpelt, men to do lister kan faktisk give et boost af energi. Når du skriver en liste over dine arbejdsopgaver, tømmer du hovedet og skal ikke bruge tid og kræfter på at huske alle de forskellige opgaver, du har i løbet af en dag.

25 portioner Office Box Small | 299 kr ex moms
50 portioner Office Box Medium | 499 kr ex moms
100 portioner Office Box Large | 979 kr ex moms

Hold øje med dit energiniveau, ikke med minutterne

Når energien falder, tyr de fleste til slik og chokolade med et højt indhold af raffineret sukker - og det giver i og for sig god mening, fordi det giver et lynhurtigt og næsten eksplosivt boost i energien. Faktisk spiser vi danskere helt op til 8 kg. slik om året! Problemet med denne form for sukker er, at den lige så lynhurtigt bliver brændt af igen og i stedet for at have mere energi, ender du med endnu mindre energi, end du havde, før du dykkede ned i slikskålen.

Det er altså vigtigt at overveje, hvilke snacks du vælger i løbet af en dag. Men der er også flere andre nemme måde at booste dit energiniveau på, når du har en lang dag på kontoret. Vi har samlet 25 effektive tips, der hjælper dig med at booste din energi, så du kan få mere overskud hele dagen - hver dag.

Hvad siger vores kunder

©BetterBox 2022