0
Shop boxes

Events, catering eller pop-up snack bar?


Vi leverer snacks med en holdning

Vidste du at BETTERBOX også er specialiseret i snack forplejning og catering til små og store events?

BETTERBOX leverer stærkt kurateret snack forplejning til alt fra events, møder, fredagsbar til store messer og festivaler. Lad os levere færdige boxe skræddersyet til jer eller book os til at komme ud med en 'pop up snack bar'.

Ræk ud hvis du vil høre mere til Sarah på 40623002 eller sba@betterbox.dk.

Forkæl jeres team, gæster eller festival crew med verdens (nok) lækreste snacks - og send samtidig et stærkt signal om ansvarlighed.

Vi har lavet events hos bl.a.

Messer, torvedage & pop-up bod

BETTERBOX har deltaget i utallige messer bl.a. CIFF, GRØN KBH og Organic Food Fair. Vi deltager også i torvedage med en pop-up snack bod hos virksomheder som bl.a. Novo Nordisk Fonden, Telia, ALK m.fl. Vi deler smagsprøver ud og elsker feedback fra jer. Skal vi besøge jeres virksomhed?

Festival & snack catering

BETTERBOX er stolt leverandør af øko treats til 3.600 Heartworkers på Heartland Festival.
Siden 2019 har vi leveret forplejning til crew, artister og frivillige på nogle af landets fedeste festivaler bl.a. Copenhell, Heartland og Livenation. BETTERBOX er udvalgt til at levere deres lækre treats, der selvfølgelig er 100% økologiske, veganske og ansvarligt produceret.

”Hos Heartland går vi meget op i økologi og bæredygtighed og det er samtidig vigtigt for mig at vores 3.600 Heartworkers får nogle nærende snacks i løbet af de lange sommerdage”
(Louise, Head of Local Catering Heartland).

25 portioner Office Box Small | 299 kr ex moms
50 portioner Office Box Medium | 499 kr ex moms
100 portioner Office Box Large | 999 kr ex moms
Sarah Bauer Aoun
CEO & Founder
Sarah

Når vi kan forkæle 3.600 Heartworkers kan vi sikkert også hjælpe jer.

Festival crew eller mødedeltagere. Alle har brug for en snack.

Når der skal afholdes møder eller events, skal der være styr på forplejningen. Men hvad serverer du som mellemsnack eller sødt til kaffen? Vil du gerne signalere både kvalitet og ansvarlighed? Og hvordan sikrer du at der er noget for enhver smag og god variation?

BETTERBOX gør det nemt. Vi har screenet, smagstestet og sammensat et stort udvalg af de absolut bedste snack favoritter, der lever op til nøje krav om smag, kvalitet og ansvarlighed.

Ingen ordre er for lille eller for stor. Vi leverer til både små teams, store kontorer og kæmpe festivaler.

Nysgerrig? Ræk ud til os her eller på tlf 40623002.

©BetterBox 2024