0
Shop boxes

Forkæl kontoret og boost energien
med smagfulde og bæredygtige
kontorsnacks og mødetreats

Udpluk af vores kunder

Spread kindness at the office

Hos BETTERBOX er 'kindness' kernen, fordi vi tror på, at vi alle sammen kan gøre det bedre. Og vi vil gøre det lettere for dig at sprede 'kindness' - gennem bedre snacks for dig, din sundhed, dine kolleger og miljøet.

Med en BETTERBOX Office Box spreder du helt automatisk en masse glæde på kontoret ved at prioritere gode og velsmagende snacks. Og du gør det nemmere for alle på arbejdspladsen at gøre noget godt for dem selv, for hinanden og for planeten.

Vidste du at vi også sender virtuel mødeforplejning og snackboxe til hjemmekontoret?

kontakt os
Udpluk af vores kunder
25 portioner Office Box Small | 299 kr ex moms
50 portioner Office Box Medium | 499 kr ex moms
100 portioner Office Box Large | 999 kr ex moms

For at få en god og stabil energi af din snack er det vigtigt at prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Så simpelt er det.

Medarbejdersnacks Mødetreats

Treats to impress

Er jeres mødelokale pænt indrettet med lækre stole og de rigtige kaffekopper? De fleste virksomheder vil gerne lukke kunder og samarbejdspartnere ind i et miljø, der udstråler deres værdier. Men hvad skal I have til kaffen? Med mødesnacks fra BETTERBOX sender du et helt særligt budskab til dine gæster og kunder; nemlig det budskab, at du bekymrer dig om kloden OG deres energiniveau.

I vores Office Box finder du et bredt udvalg af søde og salte snacks, der ikke alene tilfredsstiller den lille sult, men som også fremmer en mere jævn energikurve - så du og dine medarbejdere både er glade og mere effektive i længere tid.

“Vi spiser lidt mindre kage nu, fordi der pludselig er et alternativ til dem, der ikke vil have en romkugle, men heller ikke gider tygge i en gulerod.” LOOP Partners, BETTERBOX kunde

“BETTERBOX skiller sig ud, fordi det er det bevidste valg samtidig med, at man ikke behøver at tænke på det hver måned.” (Subscrybe)

Sarah Bauer Aoun
CEO & Founder
Sarah

Skal vi forkæle jer?

BETTERBOX kuraterer hver måned en række lækre boxe til alle vores dejlige medlemmer. Vores team har personligt smagt alle snacks og tjekket ingredienslisten samt firmaet bag for at sikre, at I modtager de lækreste, reneste og mest bæredygtige snacks direkte til kontoret.

Man kan sige, at vi er jeres personlige mundskænk og snack-kurator, så I ikke behøver at gøre andet end at vente på posten.

 

Med BETTERBOX modtager I nemlig en box fyldt med særligt kuraterede snacks i lige præcis den størrelse og sortiment, der passer jeres virksomhed - ugentlig eller månedligt.

Er I mange på kontoret eller har I særlige ønsker så kontakt os her eller på tel. 40623002 for en skræddersyet aftale

Vores kunder siger

©BetterBox 2023