0
Shop boxes

Kindness comes in different shapes
- this one's a box


Box som abonnement, gave eller enkeltkøb

Løb aldrig tør for snacks! Med et box abonnement får du din snack box leveret så ofte du ønsker og lige til døren uden binding. Du kan altid bestille både boxe og snack favoritter fra shoppen som enkeltkøb efter behov. Træt af blomster og vingaver? Forkæl med en delikat gavebox og en personlig hilsen. Vi sender direkte til modtager.

Se vores boxe nedenfor til både virksomheder og private.


Office box

Delevenlige kontorsnacks. Hold energien oppe med snacks fulde af smag og rene ingredienser. Fra 299 kr ex moms.Friday Night Treat

Søde goodies til en doven aften på sofaen med god samvittighed. 249 kr/box.


Kind box

Lidt til både den søde, salte og sunde smag så alle kan være med. 249 kr/box.


Munchies box

Mød snack-trangen med økologiske salte godter og måske et ingefær-boost. 249 kr/box.


Superfood box

Treats med ekstra næring, så hver bid tæller og ingen snacker forgæves. 299 kr/box.


Superkids box

Sund energi til madpakken og på farten. Fordi små helte ikke kan køre på kærlighed alene. 249 kr/box.


Alle produkter i boxene er udvalgt ud fra strenge krav til smag, kvalitet og etik. Masser af økologi. Vegansk og glutenfri kan vælges.

Bekæmp Madspild Box

Red lækre overskudsprodukter og bekæmp madspild. Hold øje med vores Madspildsbox.


Firmagave

Giv en unik firmagave til teamet, jubilaren eller den nye kollega. Alle vores boxe kan skræddersyes, tilføjes en hilsen og sendes direkte hjem til modtager.


Forkæl kontoret og boost energien med smagfulde og bæredygtige kontorsnacks og mødetreats

Bestil kontorsnacks Bestil mødeforplejning

Nysgerrig, men ikke helt klar? Få en smagsprøve til kontoret

Måske er I ikke helt klar til at binde jer? I er måske usikre på hvordan det smager og tager sig ud? Det forstår vi! Derfor kan I uforpligtende bestille vores TEASER BOX. (OBS kun for virksomheder).

Boxen er smagsprøver på et lille udpluk af vores favoritter, som findes i vores forskellige Office boxe - både som medarbejdersnacks eller mødetreats.


Er jeres mødelokale pænt indrettet med lækre stole og de rigtige kaffekopper? De fleste virksomheder vil gerne lukke kunder og samarbejdspartnere ind i et miljø, der udstråler deres værdier. Men hvad skal I have til kaffen?

Bestil Mødebox

Meeting box.
Treats to impress!

Vores Office Meeting Box indeholder små økologiske treats perfekte at servere til møder på kontoret, i receptionen eller til events. I får et mix af små kakaotrøfler, delikate kokos fudge og rene mørke chokolader - alt i mundrette bidder og enkeltindpakket af hygiejniske årsager og for at undgå spild. I vælger selv størrelse og hvor ofte I ønsker den leveret.


Sarah Bauer Aoun
CEO & Founder
Sarah

Er I mange på kontoret eller skal vi skræddersy en helt særlig gavebox til jer?

Fortjener jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en særlig gave? Gennem de sidste seks år har vi sammensæt utallige af skræddersyet løsninger til virksomheder som bl.a. TDC, Danske Bank, Soundboks, Muuto, kommuner m.fl. der ønsker noget helt særligt til deres medarbejdere. 

Få en ikonisk gavebox fyldt med smagfulde og bæredygtige treats - der viser at I tager jeres medarbejdere og vores klode alvorligt. Vi sender både til kontoret eller direkte hjem til medarbejderen.

Hiv fat i os og hør mere om hvordan vi kan forkæle jer

©BetterBox 2024