0
Shop boxes

Nysgerrig på vores kontorsnacks og mødetreats?
Få en smagsprøve til kontoret

Udpluk af vores kunder

Få en smagsprøve til kontoret

Måske er du ikke helt klar til at binde dig? Du er måske usikker på hvordan det smager og tager sig ud? Det forstår vi! Derfor kan du uforpligtende bestille vores TEASER BOX.

BETTERBOX udvælger de lækreste økologiske og bæredygtige snacks til dine medarbejdere eller dine mødedeltagere, så du ikke behøver at bruge tid på det. Du får glade, engagerede og produktive medarbejdere som kan bekæmpe eftermiddagens energi-dyk med nøje udvalgte økologiske treats, der både mætter den søde tand og giver energi.

Prøv vores teaser box til 40 kr ex moms / fri fragt

Bestil smagsprøve


Snacks er ikke bare snacks

For at få en god og stabil energi af din snack er det vigtigt at prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Så simpelt er det. Vores snacks er perfekte at nyde på kontoret når eftermiddagssulten melder sig.


Hvad får jeg i teaser boxen?

Boxen indeholder smagsprøve på bl.a. raw bites, junkfree crumble cake og nødder. Dertil et udvalg af mini treats i mundrette bidder, som vi anbefaler som mødetreats eller til at have stående i receptionen.

“Vi har BETTERBOX på grund af vores medarbejdere, som gerne må have det godt mens de er på arbejde. Så vi vil gerne tage deres energiniveau og sundhed seriøst.” (LOOP Partners)

Sarah Bauer Aoun
CEO & Founder
Sarah

Spreading kindness at the office

BETTERBOX kuraterer hver måned en række smagfulde boxe til alle vores dejlige medlemmer. Vi har personligt smagt alle snacks og tjekket ingredienslisten samt firmaet bag for at sikre, at I modtager de lækreste, reneste og mest bæredygtige snacks direkte til kontoret.

Man kan sige, at vi er jeres personlige mundskænk og snack-kurator, så I ikke behøver at gøre andet end at vente på posten.

 

Med BETTERBOX modtager I nemlig en box fyldt med særligt kuraterede snacks i lige præcis den størrelse og sortiment, der passer jeres virksomhed - ugentlig eller månedligt.

Er I mange medarbejdere så kontakt os her eller på tlf 40 62 30 02 for en skræddersyet aftale

©BetterBox 2024