0
Shop boxes

Snacks der skaber glæde på kontoret og til mødet

Snacks fra BETTERBOX hjælper dig med at skabe glade, engagerede medarbejdere og kreative og nærværende mødedeltagere samtidig med, at du understøtter flere af FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. 

 

Du kender det. Henad eftermiddagen bliver du lidt mindre fokuseret og energiniveauet dykker måske lidt. Eller du sidder i møde og mangler noget til at tage toppen af en lille sult, noget der kan give energi til hjernen. Du trænger til noget, der gør dig glad i munden. 

 

BETTERBOX udvælger de lækreste økologiske og bæredygtige snacks til dine medarbejdere eller dine mødedeltagere, så du ikke behøver at bruge tid på det. 

Du får glade, engagerede og produktive medarbejdere som kan bekæmpe eftermiddagens energidyk med nøje udvalgte økologiske treats, der både mætter den søde tand og giver energi. 

 

For ikke at tale om dine mødedeltagere som går fra et møde hos jer med følelsen af have været i gode hænder, hos en virksomhed, der tager stilling fordi I har serveret lækre økologiske snacks med mening og holdning og som taler ind i nogle af de 17 verdensmål, som for eksempel: sundhed og trivsel, ligestilling, bæredygtig energi, mindre ulighed og ansvarlig forbrug og produktion, klima og partnerskab for handling. 

 

Kontakt os, så skræddersyer vi en løsning, der passer til jer. 

 

Kontakt os

©BetterBox 2024