0
Shop boxes

Boost din arbejdsdag med smagfulde kontorsnacks fra ansvarlige producenter

Introducing the kind
Office box

BETTERBOX udvælger de lækreste snacks fra ansvarlige producenter til dine medarbejdere eller dine mødedeltagere, så du ikke behøver at bruge tid på det. Du får glade, engagerede og produktive medarbejdere som kan bekæmpe eftermiddagens energidyk med nøje udvalgte økologiske og plantebaserede treats, der både mætter den søde tand og giver energi.

Nogle af vores kunder
25 portioner Office Box Small | 299 kr ex moms
50 portioner Office Box Medium | 499 kr ex moms
100 portioner Office Box Large | 999 kr ex moms

Vedvarende effektivitet
hele dagen - hver dag

Energi er nøglen til en effektiv arbejdsdag - men det er ikke helt ligegyldigt, hvilken slags energi, du prioriterer. Hos BETTERBOX har vi gjort det nemt for dig at vælge den gode energi.
Med vores Office Box har vi sammensat en perlerække af snackfavoritter, der både giver energi og mæthed, stiller lysten til noget sødt og noget salt, samt støtter op om den gode energi i kroppen, på arbejdspladsen og i verden.

Udpluk af vores kunder

Tag din pause alvorligt: Når du trænger til en pause, så brug lidt ekstra tid på at tænke over, hvad du rent faktisk har lyst til - og gør det ordentligt! Rejs dig op, stræk dig og gå ud og hent en frisk kop kaffe. Sørg for at nå at koble helt fra.

“Med BETTERBOX har vi altid adgang til bedre snacks. Vi ved godt, at der selvfølgelig stadig er lidt kulhydrater i, men det er bedre for vores blodsukker, og så er det rene økologiske ingredienser.” SUBSCRYBE - Kunde hos BETTERBOX

Snacks er ikke bare snacks. For at få en god og stabil energi af din snack er det vigtigt at prioritere kvalitet fremfor kvantitet. Så simpelt er det. Og det samme gør sig gældende for den måde, dine medarbejdere holder pause på.

I vores Office Box finder du et bredt udvalg af søde og salte snacks, der ikke alene tilfredsstiller den lille sult, men som også fremmer en mere jævn energikurve - så du og dine medarbejdere både er glade og mere effektive i længere tid.

©BetterBox 2024