0
Shop boxes

BetterBox filled with Kindness

BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved dig selv og andre. Vi er som en gammeldags ekspedition, der hele tiden er på opdagelse iført tropehjelm og kritisk sans. Vi tester os gennem junglen af økologiske og forsvarligt producerede snacks for at sende de bedste hjem til dig. 

Vi ved, at alle taler om økologi og bæredygtighed. Men for os er det også vigtige principper, når mørket falder på, og alle er gået hjem. Vi synes livet er for smukt til kunstige farve- og tilsætningsstoffer og vi tror inderligt på naturlige og giftfrie produkter.

 

Som så mange andre er vi langt fra begejstret for koncepter som Candy MegaStore der hver fredag lokker vores børn med selvlysende slik eller de uansvarlige fødevareproducenter der uden skrupler udpiner vores planets ressourcer og tilsætter vores mad med kunstige stoffer. Vi mener at økologi og naturlig mad burde være reglen fremfor undtagelsen, men idag kan det være svært at finde det bedre og sunde alternativ i supermarkedets jungle og hverdagens travlhed. Netop heraf udspringer ideen med BetterBox.

     

    Sarah Bauer Aoun, CEO & Co-Founder

    Sarah, stifter af Betterbox
    ©BetterBox 2018