0
Shop boxes

A box filled with kindness

Et ærligt pust fra en iværksætter og hverdagsaktivist.

 

Ideen med BETTERBOX udspringer af et opgør med den konventionelle fødevareindustri drevet af giganter der tænker profit over planet og skrupelløst udpiner vores planets ressourcer. Det gjorde mig trist at se hvor meget og hvor dårlige snacks og fødevarer, der ligger på supermarkedets hylder og som bliver serveret ude i hjemmene og på kontorerne rundt omkring.

Stiller vi forbrugere virkelig ikke større krav til vores mad- og snackkultur?

 

Jeg spurgte mig selv - hvordan ændrer vi forbrugeradfærd og jeg indså, at hvis du og jeg ikke har kendskab til at der findes bedre alternativer, fortsætter vi jo vores blinde ukritiske forbrug, særlig i en hverdag hvor indkøb helst skal være nemt. Og de gode alternativer, fra de ansvarlige (ofte mindre) fødevareproducenter, får sjældent hyldeplads i supermarkedet og har svært ved at komme i markedet med et ukendt produkt og et minimalt marketingbudget.

 

Konklusionen var, at behovet for en kurateret box med sundere og mere ansvarlige alternativer har sin berettigelse i en verden, hvor vi drukner i overeksponering og overforbrug af dårlige produkter. 

 

BETTERBOX er løsningen, for BETTERBOX gør det nemt at vælge det bedre alternativ. Vi håndplukker ansvarligt produceret snacks der smager godt og er gode for din sundhed og sender det direkte til døren. Både til familien hjemme og til medarbejdere på kontorerne.

BETTERBOX er samtidig en 'go-to-market' platform for mindre producenter. Vi ’pusher’ produkter ud via vores boxe og hjælper med at udbrede kendskab og skabe efterspørgsel. Det bidrager til vores mission om at skabe en mere etisk og transparent fødevarebranche. Med en BETTERBOX støtter du ikke bare én iværksætter virksomhed, du støtter også alle de små ansvarlige producenter i vores boxe.

 

'Kindness' er nerven i BETTERBOX konceptet. Det handler om ansvarlighed, kvalitet, ordentlighed og omsorg for os selv, hinanden og vores planet.

 

Sarah Lærke Bauer, CEO & Co-Founder

Sarah, stifter af Betterbox
©BetterBox 2024