0
Shop boxes

Julegaver med en holdning - til virksomheder eller dine kære derhjemme


Julesalget af årets juleboxe er i fuld gang

Forkæl dit team, samarbejdspartnere eller en ven med årets do-good julebox fyldt med delikate chokolader, nødder, crumble cakes og meget mere. Masser af økologi fra ansvarlige producenter som bl.a. Raw Halo, Dig Snacks, Simply og Gurusnack.
Vi sender til kontoret eller til døren - og på alle gaver kan du tilføje en personlig hilsen som vi håndskriver og vedlægger.


Sarah Lærke Bauer
CEO & Co-Founder
Sarah

Firmajulegaver og forkælelse i julen

Vi gør det nemt at forkæle jeres medarbejdere eller jeres samarbejdspartnere.

Vores julegaveboxe er delikat forkælelse med velsmagende treats bl.a. chokolade og nødder i smuk juleindpakning.

Perfekt som årets julegave. I støtter samtidig op om dansk iværksætteri og sender et signal om ansvarlighed.

Vi sender direkte til kontoret eller til døren til individuelle adresser - og også til udlandet - med mulighed for at tilføje personlig hilsen til hver box.

Er I mange? Få skræddersyet jeres unikke gaveboxe

Gaveboxe, smagfulde treats, magasiner og produkter der inspirerer til en mere bæredygtig livsstil. Hos BETTERBOX finder du et helt særlig kurateret univers med de lækreste treats til julen.

Vidste du at vores økologiske treat boxe også fås som gaveboxe uden abonnement? Perfekt at lægge under træet - eller som værtindegave til julefrokosten.

Se alle gaveboxe

Mere jul og mindre spild

Julen er ofte forbundet med overforbrug og spild. Men der er mange små ting du kan ændre for at gå i retning af en mere bæredygtig jul.

Du kan f.eks genanvende aviser og magasiner til kreativ gaveindpakning eller skrive oplevelsesgaver eller genbrug på ønskelisten.

Vidste du at vi danskere årligt bruger 825 tons gavepapir til at pakke gaver ind – og smider det hele ud igen bagefter. Hvorfor egentlig?


Opskrift: Julesmåkager

Foto/opskrift: Sofie G. Nielsen.
Disse nemme småkager smager himmelsk og så er de både veganske og glutenfri, så de fleste kan være med. Du får ca 40-50 småkager og skal beregne ca 1,5 time alt i alt.
Det skal du bruge
Kagedej:
160 g koldt (evt vegansk) smør i tern.
250 g glutenfri mel (f.eks 125 g. rismel og 125 g. havremel)
100 g flormelis
1 tsk havsalt
1 tsk vaniljepulver
1 tsk kanel
40 g hakkede mandler
Pynt: 200 g (evt vegansk) chokolade og 20 g finthakkede mandler.
Sådan gør du
Kom alle ingredienser til kagedej i en skål og ælt godt. Vær tålmodig, det skal nok samle sig.
Rul til en pølse der måler 16 cm i længden og 4 cm i diameter. Rul ind i film og kom på frys i 30 min.
Forvarm ovnen på 200° almindelig ovnvarme. Skær rullen ud i 0,5 cm tynde kager og placer på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag midt i ovnen ved 200° i ca. 8-10 min. Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle på en rist.
Pynt: Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp de afkølede kager i chokoladen, men stop halvvejs, så kun den halve kage bliver dækket. Drys med finthakkede mandler på chokoladen, og lad chokoladen tørre.


Opskrift: Chokolade-overtrukne popcorn

Foto/opskrift: Sustain Daily.
Den perfekte snack! Netop den salte smag gør popcornene til en skøn partner til chokolade. Når du kombinerer de to får du en uimodståelig snack, der passer perfekt til en film på sofaen eller måske en spilaften med dine venner.
Det skal du bruge
100 gram poppede popkorn
½ plade mørk, økologisk chokolade
Sådan gør du
Fordel popcornene på en tallerken – evt. med lidt bagepapir under for at undgå at spilde. Smelt nu chokoladen i et vandbad. Husk at røre jævnligt i chokoladen og vær opmærksom på, at den ikke brænder på. Når chokoladen er jævn og flydende fordeles den over popcornene. Så simpelt er det.
Nyd popcornene imens chokoladen stadig er lun eller lad chokoladen størkne inden du serverer dem som en lækker snack til dig selv eller for dine gæster!

©BetterBox 2024