0
Shop boxes

Inspiration til jule- og værtindegaver med en holdning

Gaveboxe, smagfulde treats, magasiner og produkter der inspirerer til en mere bæredygtige livsstil. Hos BETTERBOX finder du et helt særlig kurateret univers med de lækreste treats.
Hvad med at forkæle dig selv eller én du holder af med årets smukke julebox fyldt med delikate chokolader, nødder, superfood blends, crumble cakes og meget mere. Alt økologisk (vegansk og glutenfri kan vælges).
Vi sender til kontoret eller til døren - og på alle gaver kan du tilføje en personlig hilsen som vi håndskriver og vedlægger.
GLÆDELIG JUL fra TEAM BETTERBOX

Vidste du at vores økologiske treat boxe også fås som gaveboxe uden abonnement? Perfekt at lægge under træet - eller som værtindegave til julefrokosten.

Se alle gaveboxe

Vidste du at vi danskere årligt bruger 825 tons gavepapir til at pakke gaver ind – og smider det hele ud igen bagefter. Hvorfor egentlig?

Mere jul og mindre spild

Julen er ofte forbundet med overforbrug og spild. Men der er mange små ting du kan ændre for at gå i retning af en mere bæredygtig jul.

Du kan f.eks genanvende aviser og magasiner til kreativ gaveindpakning eller skrive oplevelsesgaver eller genbrug på ønskelisten.


Opskrift: Julesmåkager

Foto/opskrift: Sofie G. Nielsen.
Disse nemme småkager smager himmelsk og så er de både veganske og glutenfri, så de fleste kan være med. Du får ca 40-50 småkager og skal beregne ca 1,5 time alt i alt.

Det skal du bruge
Kagedej:
160 g koldt (evt vegansk) smør i tern.
250 g glutenfri mel (f.eks 125 g. rismel og 125 g. havremel)
100 g flormelis
1 tsk havsalt
1 tsk vaniljepulver
1 tsk kanel
40 g hakkede mandler
Pynt: 200 g (evt vegansk) chokolade og 20 g finthakkede mandler.
Sådan gør du
Kom alle ingredienser til kagedej i en skål og ælt godt. Vær tålmodig, det skal nok samle sig.
Rul til en pølse der måler 16 cm i længden og 4 cm i diameter. Rul ind i film og kom på frys i 30 min.
Forvarm ovnen på 200° almindelig ovnvarme. Skær rullen ud i 0,5 cm tynde kager og placer på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag midt i ovnen ved 200° i ca. 8-10 min. Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle på en rist.
Pynt: Smelt chokoladen over et vandbad. Dyp de afkølede kager i chokoladen, men stop halvvejs, så kun den halve kage bliver dækket. Drys med finthakkede mandler på chokoladen, og lad chokoladen tørre.


Opskrift: Chokolade-overtrukne popcorn

Foto/opskrift: Sustain Daily.
Den perfekte snack! Netop den salte smag gør popcornene til en skøn partner til chokolade. Når du kombinerer de to får du en uimodståelig snack, der passer perfekt til en film på sofaen eller måske en spilaften med dine venner.

Det skal du bruge
100 gram poppede popkorn eller hvad der svarer til 1 pose Planet Organic popcorn
½ plade mørk, økologisk chokolade
Sådan gør du
Fordel popcornene på en tallerken – evt. med lidt bagepapir under for at undgå at spilde. Smelt nu chokoladen i et vandbad. Husk at røre jævnligt i chokoladen og vær opmærksom på, at den ikke brænder på. Når chokoladen er jævn og flydende fordeles den over popcornene. Så simpelt er det.
Nyd popcornene imens chokoladen stadig er lun eller lad chokoladen størkne inden du serverer dem som en lækker snack til dig selv eller for dine gæster!

Sarah Bauer Aoun
CEO & Founder
Sarah

Firmajulegaver og forkælelse til hjemmekontoret

Vi gør det nemt at forkæle jeres medarbejdere eller jeres samarbejdspartnere.

Vores gaveboxe er unik forkælelse med velsmagende treats i en smuk gavebox - perfekt som årets julegave eller som forkælelse til medarbejderen der arbejder hjemme.

Vi sender direkte til døren til individuelle adresser med mulighed for at tilføje personlig hilsen til hver box.

Er I mange? Få skræddersyet jeres unikke gaveboxe

©BetterBox 2021